(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme kuorma-autonkuljettajia jakelutehtäviin. Paikkoja on mm. kaljakuskeille, mattokuljettajille, muuttoautonkuljettajille sekä muuhun elintarvike- ja kappaletavara-ajoon. Isoimmat hommat alkavat kevään korvilla ja jatkuvat ainakin kesän loppuun, ellei pidemmällekin. 

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta jakeluajoista, erityisesti Pirkanmaan alueella. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoon sekä hyvät asiakaspalvelutaidot!

Työt alkavat aikaisintaan kevään pintaan. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja hyville tekijöille on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksille omille kirjoille vakituisesti yrityksestä riippuen. Ilmoitathan hakemuksessa oman erikoisosaamisesi ja mihin rooliin haet!

Hakijoilta odotamme,

- hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- C-ajokorttia

- voimassaolevaa ammattipätevyyttä

- digipiirturikorttia

- aitoa kiinnostusta työtehtävää kohtaan ja asennetta työntekoon

- suomen kielen taitoa

- ADR- luvat katsotaan eduksi


Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Lisätiedot Smile Henkilöstöpalvelut: Joni Pitkänen, puh. 0447004505

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi