(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta 

KUORMA-AUTON KULJETTAJAA

Määrä-aikaiseen kokoaikatyöhön pääkaupunkiseudun yksikön toiminta-alueelle. Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti tietosuojamateriaalin keräilystä, kuljetuksesta ja käsittelystä PKS-alueella. Työaikasi on arkisin klo 8-16. Työt voit aloittaa heti ja töitä riittää aina 31.12.2018 asti.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Kuitenkin viimeistään 1.7. mennessä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.