(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi.

Bajamaja- ja tapahtumapalveluissa huolehdimme muun muassa jätehuollon sujuvuudesta tapahtumissa. Viime vuonna olemme olleet mukana toteuttamassa mm. Guns N' Roses -yhtyeen keikkaa, Down By The Laituri -festivaalia ja Tall Ships Races -tapahtumaa. Kun tapahtumaan osallistuu 85 000 ihmistä, mitä tahansa voi tapahtua. Siispä etsimme

KUORMA-AUTON KULJETTAJAA BAJAMAJA- JA TAPAHTUMAPALVELUIHIN

kokoaikatyöhön, määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8. asti pääkaupunkiseudun yksikön toiminta-alueelle. Tehtävä sisältää Bajamaja wc-yksiköiden huolto- ja kuljetustehtäviä. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Työ on kausiluonteista ja kesällä työtehtävissä vaaditaan joustavuutta.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 30.4. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.