(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja (muuttokuljetus)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

”Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.”

Haemme nyt asiakasyritykselle autonkuljettajia muuttokuljetukseen. 

Työtehtävän kuvaus

Työtehtävät sisältävät kuljetustehtävien lisäksi erinäisiä muuttomiehentehtäviä esimerkiksi virastojen ja yritysten muuttojen yhteydessä. 

Keikkojen ajankohdat ja pituudet vaihtelevat suuresti, joten joustavuus työajoissa katsotaan eduksi. Työsuhde on määräaikainen, ja se tehdään työntekijän ja Uniflexin välille.

Hakijan profiili

Olet reipas, oma-aloitteinen ja valmis myös fyysisesti raskaisiin tehtäviin. Emme edellytä aiempaa kokemusta, sillä työntekijät perehdytetään tehtävään. Lisäksi puhut sujuvasti suomea. C-kortti ja ammattipätevyys ovat kuitenkin kuljettajan tehtävässä ehdottomana edellytyksenä.

Vaatimukset:

  • C-ajokortti
  • Ammattiajolupa
  • Työntekijänä olet luotettava ja oma-aloitteinen
  • Työskentelyotteesi on ripeä ja pystyt työskentelemään joustavasti sekä itsenäisesti
  • Hyvä suomen kielen taito

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävistä saat 040 689 3200.