Kuorma-auton kuljettaja maanrakennukseen
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haemme pääkaupunkiseudulle maanrakennuksen asiakkaallemme

Kuorma-auton kuljettajaa

Hakijalta edellytämme kokemusta vastaavasta työstä, työturvallisuuskorttia, C-korttia ja voimassaolevia ammattipätevyyksiä. Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta. 

Kuorma-auton kuljettajan työnkuvaan kuuluu myös muita avustavia tehtäviä. 

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kyseessä on arki ja päivätyö, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työsuhde on määräaikainen ja jatkuu koko maarakentamisen kauden ajan.  

Jätä pian hakemuksesi Lisäpalveluille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net -otamme sinuun yhteyttä. 


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538587
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Tuusula, Vantaa