(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja, keräyspalvelut (pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Pääkaupunkiseudulla toimiva laaja-alaisia keräys- ja kierrätyspalveluita tarjoava asiakkaamme etsii riveihinsä uutta reipasta kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä kuljettaja toimii kattavan perehdytyksen jälkeen pääasiassa itsenäisesti kiertäen hänelle määrätyn reitin mukaisesti keräten ja tyhjentäen astiat asiakaskohteista. Kohteet ovat pääasiassa toimistotiloja ja -rakennuksia ja asiakkaina siis yleensä eri alojen yritykset ja yhdistykset. Tämän takia tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys.

Tehtävän kannalta ehdottomana edellytyksenä ovat voimassaolevat C-ajokortti, ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. Tehtävässä tulee vastaan myös lyhyehköjä asiakaspalvelutilanteita ja kuljettajan tulee pystyä toimimaan näissä tilanteissa suomen kielellä sujuvasti ja luontevasti.

Arvostamme hakijoissa erityisesti positiivista asennetta, reipasta työotetta ja valmiutta toimia itsenäisesti perehdytyksen jälkeen. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, mutta laskemme Helsingin ja pääkaupunkiseudun tuntemuksen ehdottomasti hakijan eduksi. Tulet tarvitsemaan myös kohtalaista kuntoa, sillä keräysastiat ja -välineet saattavat olla joskus raskaita.

Töitä tehdään arkisin klo 07.30 - 16.00, 80h/2viikkoa. Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan hetimmiten. Tilanteen mukaan on mahdollisuus aloittaa myös elokuussa 2018.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielekkään työn nuorekkaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä jossa saat tukea ja vastauksia kysymyksiisi tarvittaessa työtovereiltasi ja esimiehiltäsi. Päivä aloitetaan ja lopetetaan yhteen osoitteeseen hyvien yhteyksien päässä, joten tehtävän suorittamiseen et välttämättä omaa autoa tarvitse.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää työhakemuksesi ansioluettelon kera Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessasi hieman itsestäsi, miksi olet kiinnostunut tästä paikasta sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Aleksi Seppälä, 050 411 0263.