Kuorma-auton kuljettaja City-Saukko Oy
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme asiakasyrityksellemme City-Saukko Oy:lle jakeluautonkuljettajia pääkaupunkiseudulle elintarvikeajoon. 

Toimeksiantaja

Citysaukko Oy on toiminut jo vuodesta 1964 ja vuonna 2014 siitä tuli osa Saukko Groupia. Citysaukko Oy tarjoaa jakelupalveluita pääosin Uudenmaan alueella. 

Etsimme nyt tiimin vahvistukseksi kuljettajaa elintarvikeajoon PK-seudulle. Työtä voi tehdä täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti, esimerkiksi kolmena päivänä viikossa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työaika arkisin klo 05-13. Ajopaikka Kesko. 


Hakijan profiili

Tehtävään soveltuu parhaiten jo työkokemusta kerryttänyt, elintarvikkeiden toimitukseen tottunut ammattikuski. Toivotulla osaajalla on ammattillisesti ajotaidot kohdillaan ja pääkaupunkiseudun liikenne on tuttu. Etsimme tehtävään sitoutumiskykyistä, asenteeltaan motivoitunutta henkilöä. Myös hyvä fyysinen kunto on tehtävässä eduksi. 

Vaatimukset:

- C tai CE-ajokortti
- Ammattiajolupa
- Työntekijänä olet luotettava ja oma-aloitteinen
- Työskentelyotteesi on ripeä ja pystyt työskentelemään joustavasti sekä itsenäisesti
- Hyvä suomen kielen taito

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin tai kysy lisää numerosta 040 689 3200. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pian.


Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495616
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa