(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton- / koneenkuljettaja (Tampere - Nokia)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Asiakasyrityksemme Bimu Oy on ympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys ja yksi alansa edelläkävijöitä Suomessa. Heidät tunnetaan alansa ammattitaitoisista palveluista. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.bimu.fi/.

Etsimme Bimu Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen kuorma-auton- / koneenkuljettajia kaatopaikalla työkoneilla tapahtuvaan maansiirtoon, murskan syöttöön, lajittelutehtäviin ja kuormaustehtäviin. Talvisin myös tarvittaessa lumenauraustöitä. Kalustona ovat kuorma-auto (koukkuauto), kaivinkone, pyöräkone ja dumpperi. Jonkin edellä mainitun työkoneen hyvä hallinta on edellytys työssä menestymiselle, kokemus useammasta katsotaan eduksi. Voimassa olevat BC-ajokortti ja ammattipätevyys ovat myös hyödyksi.

Työpisteet sijaitsevat Tarastenjärven ja Koukkujärven kaatopaikoilla Tampereella ja Nokialla. Työ on pääsääntöisin arkisin kahdessa vuorossa tehtävää työtä, satunnaisesti myös lauantai- ja sunnuntaivuoroja. Tehtävään etsitään vakituisia työntekijöitä aloittamaan kevään ja kesän 2018 aikana. Tarvetta on koneenkuljettajille edellä mainittuihin tehtäviin myös kesälomatuurauksiin touko – syyskuun aikavälille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.