(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton- ja Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia määräaikaiseen työsuhteeseen
Posti Kuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haemme Ouluun (C ja CE-kortillisia)

 

Kuorma-auton ja Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomasijaisiksi. Töiden aloittamisajankohtia on useita päivämäärävälillä 20.4. – 1.6.2020, joten mainitse hakemuksessasi, että milloin voisit aikaisintaan aloittaa työt.

 

Postin Oulun terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Pohjois - Suomen alueella. Alueella / terminaalissa työskentelee päivittäin noin 200 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.

 

Kuorma- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi sisältyy mm. postin ja rahdin kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä runkoliikennekuljetuksia. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

 

Työ on kokoaikatyötä 40h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain.  Työvuoroja on aamu-, päivä- ja yövuoroissa 80h /2 vko jakso. Työsuhde on määräaikainen.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Oulun talousalueen tuntemusta, vankkaa ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Edellytämme:

  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa
  • CE-ajokortti (yhdistelmäajoneuvonkuljettaja)
  • C-ajokortti (kuorma-auton kuljettaja)
  • Digipiirturin kuljettajakortti
  • ADR-ajolupa (yhdistelmäajoneuvonkuljettaja)

 

Katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus KTKL2 / Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • ADR-ajolupa (kuorma-autonkuljettaja)
  • Työturvallisuuskortti, trukkikortti
  • Aiempi kokemus yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta

 

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Sinulla on mahdollisuus toimia monipuolisesti joko asiakasratkaisu- tilausajot- tai elintarvikelogistiikan kentällä runko/reittikuljetusten ohella. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Tehtävä sijaitsee Oulun terminaalissa.

Tehtävän palkkaus määräytyy Akt:n työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtävästä antaa Jarno Kivimäki, jarno.kivimaki@posti.com
Lisätietoja kuorma-autonkuljettajan tehtävästä antaa Pekka Viinikanoja, pekka.viinikanoja@posti.com

Hae tehtävää 31.3.2020 mennessä osoitteessa Postin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa https://careers.posti.com/.