(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton ja Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia määräaikaiseen työsuhteeseen, Oulu
Posti

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Olemme Suomen suurin ja johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja ja asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Olemme yli 1800 kuljetuksen ja logistiikan ammattilaisen tiimi ja palvelemme yli 2,8 miljoonaa kuluttaja- ja yritysasiakastamme koko maassa. Meillä on Suomen kattavin verkosto ja nopein kokomaan kuljetus. Kuljetuspalvelumme pitävät yritysten liiketoiminnan liikkeessä koko Suomessa ja rahtipalvelumme tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

 

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja kasvuumme. Uusin investointimme on tavaraterminaali Vantaalla, joka mahdollistaa tavaran nopean läpivirtauksen ja on Suomen digitaalisin terminaali. Toimimme logistiikan eri alueilla kuljetus- jakelu- ja terminaalipalveluista, runkokuljetukseen ja elintarvikelogistiikkaan. Huolehdimme päivittäin rahdin, pakettien, lehtien ja postien ajantasaisesta kuljettamisesta ympäri Suomen. Haluamme varmistaa asiakkaillemme nopeat ja laadukkaat palvelut. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja teemme heille sujuvamman arjen.

 

Haemme Ouluun (C ja CE-kortillisia)

 

Kuorma-auton ja Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomasijaisiksi. Töiden aloittamisajankohtia on useita päivämäärävälillä 8.4. – 9.6.2019, joten mainitse hakemuksessasi, että milloin voisit aikaisintaan aloittaa työt.

 

Postin Oulun terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Pohjois - Suomen alueella. Alueella / terminaalissa työskentelee päivittäin noin 200 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.

 

Kuorma- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi sisältyy mm. postin ja rahdin kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä runkoliikennekuljetuksia. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

 

Työ on kokoaikatyötä 40h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain.  Työvuoroja on aamu-, päivä- ja yövuoroissa 80h /2 vko jakso. Työsuhde on määräaikainen.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Oulun talousalueen tuntemusta, vankkaa ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Edellytämme:

  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa
  • CE-ajokortti (yhdistelmäajoneuvonkuljettaja)
  • C-ajokortti (kuorma-auton kuljettaja)
  • Digipiirturin kuljettajakortti
  • Aiempi kokemus yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta
  • ADR-ajolupa (yhdistelmäajoneuvonkuljettaja)

 

Katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus KTKL2 / Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • ADR-ajolupa (kuorma-autonkuljettaja)
  • Työturvallisuuskortti, trukkikortti

 

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Sinulla on mahdollisuus toimia monipuolisesti joko asiakasratkaisu- tilausajot- tai elintarvikelogistiikan kentällä runko/reittikuljetusten ohella. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Tehtävä sijaitsee Oulun terminaalissa.

 

Tehtävän palkkaus määräytyy Akt:n työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtävästä antaa Jarno Kivimäki, puh. 040-3154118 tai jarno.kivimaki@posti.com

 

Lisätietoja kuorma-autonkuljettajan tehtävästä antaa Hannu Kumpuniemi, puh. 050-3951503 tai hannu.kumpuniemi@posti.com

 

Hae tehtävää 7.4.2019 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat.

 

Tutustu postilaisten uratarinoihin