Kuorma-automyyjä
Nordic Truckcenter Oy / DAF

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

DAF Kuorma-automyyjä Vantaalle

Nordic Truckcenter Oy toimii DAF kuorma-autojen maahantuojana ja jälleenmyyjänä Pohjoismaissa. Tuote on loistava. DAF XF&CF-mallisto valittiin kansainvälisesti vuoden kuorma-autoksi 2018, sekä DAF XF mm. vuoden 2020 Fleet Sales -kuorma-autoksi.  Suomessa olemme toimineet DAF-maahantuojana vuodesta 2007.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun tiimiimme uutta myynnin ammattilaista tukemaan DAFin kasvua Suomessa. Myyntialueenasi on koko Uusimaa, toimipisteesi sijaitsee Vantaalla Kehä 3:n varressa.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, jossa voit keskittyä myyntiin. Tehtävien suorittamiseen meillä on laadukkaat ja helppokäyttöiset työkalut. Myynnin tukena on ammattitaitoinen tekninen tuki ja jälkimarkkinointi. Palkkaus tehtävään on kilpailukykyinen ja tulosperustainen, tarjoten kuitenkin varman perustulon kuukausipalkan ja auto-, puhelin- sekä lounasedun muodossa. 

Edellytämme sinulta oma-aloitteista, tehokasta ja aktiivista otetta työtehtäviisi. Olet asiakaslähtöinen ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva. Edellytämme aiempaa kokemusta kone- tai kuorma-autokaupan myynnin tehtävistä, sekä näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@nordictruckcenter.com.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot