(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-automyyjä
Nordic Truckcenter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

DAF Kuorma-automyyjä Vantaalle

Nordic Truckcenter Oy toimii DAF kuorma-autojen maahantuojana ja jälleenmyyjänä Pohjoismaissa. Tuote on loistava. DAF XF&CF-mallisto valittiin kansainvälisesti vuoden kuorma-autoksi 2018. Suomessa olemme toimineet DAF-maahantuojana vuodesta 2007.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun tiimiimme lisää myynnin ammattilaisia tukemaan DAFin kasvua Suomessa. Myyntialueenasi on koko Uusimaa, toimipisteesi sijaitsee Vantaalla Kehä 3:n varressa.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, jossa voit keskittyä myyntiin. Tehtävien suorittamiseen meillä on laadukkaat ja helppokäyttöiset työkalut. Myynnin tukena on ammattitaitoinen tekninen tuki ja jälkimarkkinointi. Palkkaus tehtävään on kilpailukykyinen ja tulosperustainen, tarjoten kuitenkin varman perustulon kuukausipalkan ja auto-, puhelin- sekä lounasedun muodossa. 

Edellytämme sinulta tehokasta ja aktiivista otetta työtehtäviisi. Olet asiakaslähtöinen ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva. Edellytämme aiempaa kokemusta kone- tai kuorma-autokaupan myynnin tehtävistä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@nordictruckcenter.com.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Maajohtaja Sampsa Rouhiainen, puh. 040 733 5909