(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-automyyjä
Nordic Truckcenter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

DAF Kuorma-automyyjä Vantaalle

Nordic Truckcenter Oy toimii DAF kuorma-autojen maahantuojana ja jälleenmyyjänä Pohjoismaissa. Tuote on loistava. DAF XF&CF-mallisto valittiin kansainvälisesti vuoden kuorma-autoksi 2018. Suomessa olemme toimineet DAF-maahantuojana vuodesta 2007.

Etsimme pääkaupunkiseudun tiimiimme myynnin ammattilaista tukemaan DAFin kasvua Suomessa. Myyntialueenasi on koko Uusimaa.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, jossa voit keskittyä myyntiin. Tehtävien suorittamiseen meillä on laadukkaat ja helppokäyttöiset työkalut. Myynnin tukena on ammattitaitoinen tekninen tuki ja tehokas jälkimarkkinointi, kaikki saman katon alla. Palkkaus tehtävään on kilpailukykyinen ja tulosperustainen tarjoten kuitenkin varman perustulon.

Edellytämme sinulta tehokasta ja aktiivista otetta työtehtäviisi. Olet asiakaslähtöinen ja hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva. Suureksi eduksi laskemme aiemman kokemuksen kone- tai kuorma-autokaupan myynnin tehtävistä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@daftrucks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Maajohtaja Sampsa Rouhiainen, puh. 040 733 5909