Kuorma-automyyjä K-Auto, MAN Truck & Bus Uusimaa
K Auto Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.


Tarvitsemme K-Autoon MAN Centeriin osaavan ja kokeneen kuorma-automyyjän tekemään tuloksellista kuorma-autokauppaa Uudenmaan alueelle. Vastaat itse asiakassuhteidesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko myyntiprosessin ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.


Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja ymmärrät niiden edun uusasiakashankinnan kannalta. Lisäksi ymmärrät lisäpalveluiden myynnin merkityksen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme sekä yrityksellemme. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.


Odotamme sinulta:
- soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta tuloksellisesta raskaiden kuorma-autojen myyntityöstä
- luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielitaito katsotaan eduksi
- BC-ajokorttia


Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.


Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut


Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Manager Sales Raimo Haavikko, puh. 045-320 7704. Lähetä hakemuksesi 08.08.2021 mennessä oheisen linkin kautta.


Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477786
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo