Kuorma-autokuski jakeluun ja varastotyöhön Mauste-Salliselle Naantaliin
Mauste-Sallinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tarjoamme sinulle mukavan työn suomalaisen perheyrityksen palveluksessa. Asiakkaanamme on Mauste-Sallinen Oy, joka valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan sekä teollisuuteen.

Haemme nyt kuorma-autokuskia pitkään työsuhteeseen tilausten keräilyyn, tavaran vastaanottoon, varastotyöhön ja jakeluun. Työssä tarvitset C-kortin ja mielellään sinulla tulisi olla digikortti valmiina.

Työssä tulee olla voimassa ammattipätevyys tavaraliikenteen ammattikuljetukseen. Tarvittaessa ammattipätevyyden jatkokoulutus järjestetään riippuen valitun henkilön pätevyydestä.

Työtehtävät ovat monipuoliset eli osallistut vuoroviikoin tilausten keräilyyn, tavaranvastaanottoon, varastossa työskentelyyn ja kuorma-autolla ja pakettiautolla tuotteiden jakoon Turun ympäristössä.

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe 7.30-15.30.

Toivomme, että haet pitkäaikaista työpaikkaa ja olet tunnoilinen, tarkka ja hyvän työmotivaation omaava henkilö.

Työnantajana toimii Barona Logistiikka Oy ja työsuhde jatkuu todennäköisesti suoraan asiakasyrityksemme työntekijänä määräaikaisuuden päätyttyä.

Työssä noudatetaan kaupan varasto työehtosopimusta B2.

Itse työssä et tarvitse omaa autoa, mutta työpaikan sijainnista johtuen olisi suotavaa oman auton käyttö työpaikalle pääsemiseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti jos tunnistit itsesi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot