(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autokuski elintarvikejakeluun
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle ajamaan elintarvikejakelua.  Iso osa kuljetuksista tapahtuu tunneliverkoston kautta ja lähdöt tapahtuvat Helsingin Kivikosta. Kyseessä on kokoaikatyö noin 8h/päivässä, maanantaista perjantaihin ja halutessaan voi myös työskennellä lauantaisin. Lähdöt tapahtuvat klo 03.00.

Toivomme, että hakijalla on reipas asenne työntekoon sekä hyvät asiakaspalvelutaidot ajotaitonsa lisäksi. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan!

Hakijoilta edellytämme:

- Voimassa olevaa ammattipätevyyttä
- Digipiirturikorttia
- Hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä itsenäiseen työhön

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717