(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autokuljettaja
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Palvelemme noin 500 asiakastamme Suomessa ja Baltian maissa asiakkaiden omissa tiloissa; esimerkiksi varastoissa, terminaaleissa, teollisuudessa ja myymälöissä. Muutamme asiakkaidemme sisälogistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Meillä on 25 vuotta kokemusta ja meitä transvalilaisia on noin 4300. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. www.transval.fi

Etsimme osaavaa kuorma-autonkuljettajaa Tampereelle

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa elintarvikkeiden kuljetuksiin. Työaika sijoittuu aamuvuoroihin, sisältäen ajoittain lauantaivuoroja. Töitä on tarjolla 80h/2vko toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Palkka määräytyy AKT kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan. Työn lähtöpaikka sijaitsee Tampereen Ruskossa.

Edellytämme:

  • C-ajokorttia, ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia
  • Joustavuutta työpäivien mitan suhteen, asiakaspalvelukykyä ja suomen kielen taitoa
  • Kykyä pitää kalusto ja tuotteet ehjinä myös kiireen keskellä
  • Asennetta

Kokemus viileäjakelusta ja Tampereen tuntemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Meillä #asenneratkaisee. Aikaansaavan ja positiivisesti työhön suhtautuvan henkilön koulutamme mielellämme.

Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, työkokemuksestasi yleisesti sekä työkokemuksestasi erityisesti logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy sunnuntaina 16.2.2020. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Jaakko Leimio
Henkilöstökoordinaattori

jaakko.leimio@transval.fi