(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autoasentaja, Iisalmi
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Oletko alan peruskoulutuksen käynyt oppimiskykyinen mekaanikko, jolle mukava työyhteisö ja työnantajan arvostus ovat yhtä tärkeitä kuin työn mielekäs sisältö?

Haemme KUORMA-AUTO MEKAANIKKOA, Iisalmeen

Työssäsi pääset tekemään niin mekaanista työtä kuin työtä testereiden parissa, joten pääset hyödyntämään työssä myös it-taitojasi. Onnistut työssä itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteesi ansiosta. Työskentelet osaavan tiimimme jäsenenä, joten tukea ja opastusta on aina saatavilla.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja aiempaa työkokemusta, mutta koulutamme mekaanikot koulutusohjelmissamme, joten kokemus edustamistamme merkeistä ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä vakavaraisen yhtiön edut, tuen ja turvan. Työskentelet mukavassa ympäristössä, jossa työntekijöitä arvostetaan. Tuemme kehitystäsi tarjoamalla käyttöösi kattavat kouluttautumismahdollisuudet. Pääset mukaan kasvavaan voittajajoukkueeseemme, työskentelemään maailman tunnetuimpien autobrändien kanssa, tukenasi joukko vahvoja alansa ammattilaisia. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian! Hae paikkaa www.manpower.fi -sivustolla klikkaamalla "Hae nyt" ja liittämällä mukaan CV sekä hakemuskirje.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.