(Poistunut julkaisusta)

Kuntoutussuunnittelija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Kuntoutussuunnittelija

Työavain 2-589-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 16.09.2019 kello 15:45
Avokuntoutuspalvelut, Kuntoutussuunnittelu ja terapiat , Pihatörmä 1 C, 3.krs 02240 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avokuntoutuspalvelut
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Haemme kuntoutussuunnittelijaa Espoon Avokuntoutuspalveluihin. Avokuntoutuspalveluihin kuuluu avofysioterapia ja kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikkö. Työntekijöitä on noin 60 ja toimintaa johtaa ylilääkäri. Kuntoutussuunnittelijat kuuluvat kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikköön, jossa kuntoutussuunnittelijoiden lisäksi on lääkäreitä, puhe- ja toimintaterapeutteja, psykologi, neuropsykologi ja sairaanhoitajia. Kuntoutussuunnittelija on osa tätä moniammatillista tiimiä. Kolmen kuntoutussuunnittelijan tiimi vastaa pitkäaikaissairaiden aikuisten ja vammaisten sekä eri-ikäisten kehitysvammaisten avokuntoutuksen vastuulla olevien asiakkaiden kuntoutuksen suunnittelusta, ohjauksesta ja neuvonnasta. Kuntoutussuunnittelija koordinoi kuntoutussuunnitteluprosessia ja osallistuu kuntoutustyöryhmän toimintaan. Kuntoutussuunnittelija on kuntoutukseen liittyvissä asioissa yhteyshenkilö asiakkaalle ja eri yhteistyötahoille. Yhteistyötä tehdään muun muassa vammaispalveluiden, Kelan, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Toimi täytetään vakituisesti 2.12.2019, mutta työn voi aloittaa määräaikaisena syyskuussa tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme julkisen terveydenhuollon ja muiden kuntoutusta järjestävien tahojen erilaisten kuntoutusmahdollisuuksien tuntemista. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja, jotka näkyvät avoimena ja positiivisena työotteena. Oman työn kehittäminen, tiimityöskentely ja yhteistyö eri toimijatahojen kanssa on tärkeä osa työtä ja sen sujuvuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2641,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vkoLisätietoja tehtävästä
johtava kuntoutussuunnittelija Tiina Hannikainen
0468771308