(Poistunut julkaisusta)

Kuntoutuspsykologi, Barona Työkykypalvelut
Barona Työkykypalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Barona Työkykypalvelut hakee liiketoiminnan kasvaessa uutta KUNTOUTUSPSYKOLOGIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kuntoutuspsykologi

Tampereelle, Turkuun tai Helsinkiin

Ammatillisen kuntoutuksen tarkoituksena on auttaa työkyvyttömyysuhan alaisia henkilöitä jatkamaan työelämässä pidempään. Meidän tehtävämme on etsiä näille henkilöille uusia mahdollisuuksia tehdä työtä, jotta he pääsevät taas loistamaan.

Barona Työkykypalvelut toimii valtakunnallisesti ja palvelua tuottaa moniammatillinen asiantuntijoiden tiimi, joka koostuu ammatillisen kuntoutuksen ja työkykyjohtamisen asiantuntijoista sekä psykologeista. Ohjaamme vuosittain tuhat henkilöä työkykyä vastaaviin, sopiviin töihin. Palvelumme piiriin tulee henkilöitä aina arkkitehdeistä varastotyöntekijöihin ja siivoojista bussinkuljettajiin. Kuntoutuspsykologina tehtävänkuvaasi kuuluu psykologisten arviointien toteuttaminen (mm. oppimisvalmiudet, resurssikartoitukset) sekä kuntoutuksen yksilövalmennus henkilöiden tukemiseksi kohti työelämää ammatillisen kuntoutuksen keinoin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää psykologisten arviointimenetelmien tuntemusta sekä kokemusta tavoitteellisesta henkilöasiakastyöstä. Sinulla on laillistetun psykologin pätevyys ja työelämän psykologia kiinnostaa sinua. Työterveyshuollossa, ammatinvalinta- ja uraohjauksessa tai kuntoutuksen parissa kertynyt kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti työ- ja koulutusmarkkinoiden ja moninaisten työllistymisväylien tuntemusta. Olet saattanut käyttää työssäsi lyhytterapeuttisia menetelmiä ja motivoivaa haastattelua. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit projektimaisesta työskentelystä. Uskot myös pitkäjänteisellä työllä saavutettaviin tuloksiin ja asiakastyössä kehittyminen motivoi sinua. Pystyt toimimaan tehokkaasti osana moniammatillista tiimiä ja viet oma-aloitteisesti asioita eteenpäin.

Työskentelet osana energistä tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä. Barona Työkykypalveluissa arvostetaan psykologin ammattitaitoa ja meillä on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi työelämän kehittäjäksi. Työpäivissämme on vaihtelua ja pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Meillä töissä saa olla hauskaa ja hyvinvointiasi arvostetaan.

Käy tutustumassa baronalaisiin sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät Facebookista nimellä Barona (@BaronaCareers), Instagramista @Baronacareers, Twitteristä @BaronaCareers ja LinkedInistä Barona.

Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta valtakunnallisesti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Tiedustelut puhelimitse 15.1. klo 9-10 ja 22.1. klo 9-10.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiimipäällikkö Aapo Koski p. 0503098265