Kuntoutuspäällikkö
Näkövammaisten liitto ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Näkövammaisten liitto on näkemisen ja näkövammaisuuden asiantuntija sekä näkövammaistyötä tekevien yhdistysten yhteistyöjärjestö. Liiton palvelulinjaan kuuluu viisi yksikköä, joista kuntoutuspalvelut tarjoavat monipuolisia kuntoutuspalveluita ensisijaisesti näkövammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tutustu kuntoutustyöhömme.

Haemme kuntoutuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kuntoutuspäällikkönä vastaat kuntoutuspalveluiden toiminnoista ja taloudesta, kuntoutuspalveluiden kehittämisestä sekä moniammatillisten työryhmien esimiestehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta vastaavista esimiestöistä. Sinulla on halu ja kyky kehittää palveluita asetettujen toiminnollisten ja liiketaloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Haluat kannustaa työntekijöitä ja tehdä työtä yhdessä kohti asetettuja tavoitteita unohtamatta tärkeintä eli asiakkaita.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöä tavoitteellisen ja asiakaskeskeisen toiminnan vetämisestä. Eduksesi on aiempi kokemus näkövammaisuudesta sekä kuntoutus- tai terveydenhuollon alalta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään toimintaa ja palveluita yhteistyössä työntekijöiden ja kollegojesi kanssa. Työpisteesi on Helsingin Itäkeskuksessa Palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä, ja työtä voi osin tehdä myös etänä. Työhön kuuluu myös matkatyötä. Työ alkaa sovitusti kevään 2021 aikana.

Mikäli olet etsimämme, lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 5.3.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen iiris.mannonen@nkl.fi, otsikolla Kuntoutuspäällikkö.

Lisätietoja työstä voit kysyä palvelulinjan johtaja Annamaija Ketolalta 22.2. klo 14–16, 25.2. klo 9–11 ja 3.3. klo 9–10 soittamalla numeroon 040 723 2973.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot