(Poistunut julkaisusta)

Kuntoutusohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Tehtävän kuvaus


Kuntoutusohjaaja, Helsingin kaupunki, aikuissosiaalityö, määräaikainen,
Sosiaali- ja terveystoimiala, lännen aikuissosiaalityö

Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, lastensuojelu, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sekä vammaistyö.

Tehtävän kuvaus: Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja -ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat kuntoutusohjaus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Haemme lännen aikuissosiaalityön kuntoutusohjauksen tiimiiin kuntoutusohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus) ajalle 1.5.2019 - 30.9.2019.

Kuntoutusohjauksen tiimissä työskentelee viisi kuntoutusohjaajaa, työnjohtaja ja kaksi erityissosiaalityöntekijää. Kuntoutusohjauksen päätoimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Haagassa osoitteessa Hopeatie 6, 00440 Helsinki. Tiimin työntekijät työskentelevät lännen aikuissosiaalityön eri toimipisteissä, joissa järjestetään kuntouttavaa työtoimintaa ja vammaisten henkilöiden työtoimintaa. Osalla tiimin työntekijöistä on työhuoneet Uusix-verstailla ja Pakilan työkeskuksessa. Nyt haettavan kuntoutusohjaajan työpisteenä toimii Uusix-verstaat Suvilahdessa, osoitteessa Parrukatu 4, 00540 Helsinki.

Työtehtäviisi kuntoutusohjaajana kuuluvat:

- yksilökohtainen kuntoutusohjaus (palvelutarpeen arvioinnin ja suunnitelman laatiminen, palveluohjaus, sijoituspäätösten valmistelu SHL 27 e §:n vammaisten henkilöiden työtoimintaan, työtoiminnassa olevien asiakkaiden kuntoutumisen tukeminen)
- kuntoutuksellisen ryhmätoiminnan ohjaaminen (asiakasryhmien suunnittelu ja toteutus)
- yhteisöllinen työ työtoiminnan toimipisteessä ja työnjohtajien sekä työpajaohjaajien tukeminen asiakastyössä
- verkostotyö asiakkaan lähettävien tahojen ja verkoston kanssa
- kuntoutusohjauksen kehittämistoimintaan osallistuminen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä avointa ja keskustelevaa työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, oman työhuoneen, liukuvan työajan, etätyömahdollisuuden, mahdollisuuden tehdä liikkuvaa työtä sekä säännöllisen työnohjauksen. Lisäksi tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun, liikuntapalveluja, monipuolista ammattia tukevaa koulutusta sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK) tai kuntoutuksen ohjaaja (AMK)-tutkinto.

Luemme eduksi


2402,05 e/kk