(Poistunut julkaisusta)

Kuntoutusohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Esperi avaa toukokuussa 2018 Kajaanin Huuhkajavaaraan erityisen hoivan yksikön. Hoitokoti Huuhkajavaara tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua yhteensä 15 asukkaalle. Ympärivuorokautinen erityishoiva on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi muistisairauden, neurologisen sairauden tai mielenterveysongelmien vuoksi. Erilaiset toiminnalliset ryhmät, arjen askareiden hoito ja vertaistuki kuuluvat kuntouttavaan arkeen. Yhdessä harjoitellaan ja kehitetään päivittäisiä elämänhallinnan taitoja. Ohjaaja motivoi ja tukee asukasta pitkäjänteisessä kuntoutumisprosessissa.

Haemme Huuhkajavaaraan KUNTOUTUSOHJAAJAA osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista ja vastuullista asiakkaidemme ohjaus- ja avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä. Haluat myös omalta osaltasi olla osa ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöä.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Pidämme tärkeänä vahvaa osaamista sekä kokemusta esimerkiksi muistisairaiden tai mielenterveysongelmaisten kanssa työskentelystä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Birgitta Ojala, p. 050 3131130, birgitta.ojala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 4.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.