(Poistunut julkaisusta)

Kuntoutusohjaaja kesälomasijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
8Esperi Hoitokoti Gröndal sijaitsee Espoon Viherlaaksossa. Gröndal on aikuisten mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö, jossa on yhteensä 21 asukaspaikkaa. Gröndalin asukkaat ovat aikuisia mielenterveyskuntoutujia, jotka tarvitsevat apua arjen toiminnoissa ja oireiden hallinnassa. Gröndal pystyy vastaamaan haastavienkin asiakkaiden tarpeisiin. Hoitokoti Gröndal on ollut toiminnassa vuodesta 1995, osaksi Esperiä yritys liittyi vuonna 2007.

Haemme motivoitunutta ja reipasta kokoaikaista KUNTOUTUSOHJAAJAA määräaikaiseen kesälomasijaisuuteen ajalle 11.6-30.8.2018. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Olet vastuullinen, luotettava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen. Haluat olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta tuki- ja ohjaustyötä.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jaana Kujala, p. 050 390 9000 tai jaana.kujala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 30.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.