(Poistunut julkaisusta)

Kuntoutuskoordinaattori
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään kuntoutuskoordinaattorina uraohjaus- ja neuvontatehtävissä?

Haemme Amikon työkykypalveluihin kuntoutuskoordinaattoria toteuttamaan ammatillisen kuntoutuksen palveluita työeläke- ja vakuutusyhtiöille. Asiakkaitasi ovat osatyökykyiset kuntoutusasiakkaat, jotka tarvitsevat tukea työelämässä pysymiseen. Kuntoutuskoordinaattorina annat yksilöohjausta ja toimit yhteistyössä asiakkaan kanssa etsien asiakkaan terveydentilalle soveltuvia työkokeilu-, opiskelu- tai työpaikkoja. Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan pysyminen työelämässä sairaudesta tai rajoitteesta huolimatta, joten työsi on merkityksellistä ja työpanoksesi arvokasta.

Toivomme sinulta kokemusta asiakas- tai uraohjauksesta ja/tai työllistymistä edistävästä työstä sekä tehtävän hoitamiseen soveltuvaa koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, unohtamatta kaupallista pilkettä silmäkulmassa. Kuntoutuskoordinaattorina toimiessasi tarvitset työelämä- ja toimialatuntemusta, jonka olet kerryttänyt elämänkokemuksen myötä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat myös olennainen osa osaamistasi, koska olet tekemisissä monien eri tahojen, kuten työeläkeyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden, eri toimialojen työnantajien, oppilaitosten, Kelan, TE-toimistojen sekä työterveyshuollon, kanssa. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen ammatillisesta kuntoutuksesta, mutta kokemusta tärkeämpää on, että haluat oppia ja kehittyä osana tiivistä työyhteisöämme.

Amiko on valtakunnallisesti toimiva yritys. Asiakkaita tavataan lähitoimipisteissä, joten edellytämme matkustusvalmiutta sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työhösi voi sisältyä myös muita henkilöstöpalvelualan työtehtäviä, joten työnkuva on monipuolinen sekä vaihteleva. Amikolla työskennellessäsi sinulle ei taatusti tule kahta samanlaista päivää!

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta ja koet omaavasi valmiudet työskennellä kuntoutuskoordinaattorin tehtävässä, jätäthän hakemuksesi verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Katarzyna Laurila puhelimitse 0400 184 371 tai sähköpostitse kata.laurila@amiko.fi.