Kuntoutusasiantuntija
If Vahinkovakuutus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Kuntoutusasiantuntija

Voisi kai sitä kutsua kuntoutusasiantuntijaksi.

Mutta itse asiassa haemme arjen turvaajaa.

Työtapaturmassa vammautuminen tai vakava sairastuminen voi muuttaa merkittävästi mahdollisuuksia ja ajatuksia tulevaisuuden suhteen. Se voi tuoda muutoksia työ- ja toimintakykyyn sekä vaikuttaa elämäntilanteeseen joko lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. Näissä tilanteissa haluamme olla asiakkaidemme rinnalla ja edesauttaa hänen paluutaan takaisin normaalin arjen pariin. Huolehdimme asiakkaamme kokonaisvaltaisesta auttamisesta, jotta hän voi keskittyä normaaliin arkeen ja palata mahdollisimman nopeasti työelämään.

Luomme välittävää työkulttuuria auttamalla työkaveria sekä toimimalla yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtäväsi

Tehtäväsi on hoitaa työtapaturmassa vammautuneiden tai ammattitaudin seurauksena sairastuneiden henkilöiden ammatillisen kuntouksen asioita. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja varmistat yhdessä työkaveriesi kanssa turvallisen ja helpon asiakaskokemuksen. Vastuullasi on korvausneuvojien päivittäinen tukeminen ja kouluttaminen, yhteistyö eri kuntoutusalan palveluntuottajien ja työnantaja-asiakkaiden kanssa sekä kuntoutusalan kehityksen aktiivinen seuranta. Olet myös aktiivisesti mukana Ifin ammatillisen kuntoutusprosessin seurannassa, raportoinnissa ja laadunvarmistuksessa. Osallistut lisäksi kuntoutustoiminnan jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja esimiesten kanssa.

Tarvittaessa olet myös valmis tapaamaan asiakkaitamme henkilökohtaisesti parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Tiimisi

Työskentelet yritysten henkilökorvauksissa osana 30 hengen asiantuntijatiimiä, jossa on monipuolista osaamista sekä vakuuttamisen, juridiikan että terveydenhuollon aloilta. Työpäivässäsi auttavat ja ilahduttavat loistavat tiimikaverit sekä esihenkilöt. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja tuen matkan varrella tehtävässä kehittymiseen. Arkisen tekemisen keskellä haluamme olla asiakkaan ja tiimikaverin rinnalla sekä luoda myönteistä työilmapiiriä.

Kuka olet?

Olet ammatillisten kuntoutusasioiden ammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Omaat useamman vuoden työkokemuksen ammatillisten kuntoutusasioiden asioiden hoitamisesta ja palvelukentästä.

Arjen turvaajana haluat perehtyä korvausasian kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja pidät huolen asiakkaan korvausasian etenemisestä. Pidät asiakaspalvelusta sekä erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja hyvät valmiudet erilaiseen sidosryhmätyöskentelyyn. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon sekä laajojen asiakokonaisuuksien hallitsemiseen. Olet aidosti kiinnostunut uuden oppimisesta, otat vastuun tehtävistäsi ja olet valmis jatkuvasti kehittymään työssäsi. Olet rohkea ja halukas kouluttamaan ja pidät esiintymisestä. Omaat proaktiivisen asenteen ja kyvyn luoda uusia tapoja kehittää asiakaspalvelua sekä halun olla mukana kehittämässä Ifin ammatillisten kuntoutusasioiden prosessia.

Sinulla on myös:

  • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Hyvät muutos- ja uudistumiskyvyt
  • Hyvät ongelmanratkaisu -ja organisointitaidot sekä paineensietokykyä
  • Kyky käyttää erilaisia digitaalisia sovelluksia
  • Hyvät pedagogiset- sekä suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi
  • Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito
  • Arvostamme osaamista henkilövakuuttamisesta ja siihen liittyvistä toimintatavoista

Käytännön asiat ja lisätiedot

Sijainti: Toimipiste sijaitsee Turussa tai Espoossa

Työsuhde: Vakituinen

Viimeinen hakupäivä: 31.1.2022 (etenemme rekrytoinnissa sitä mukaa kun hakemuksia saapuu)

Lisätietoja: Henrika Hollsten (rekrytoiva esihenkilö) p. 010 514 2433

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on puhtaat luottotiedot. Hakijan luottotiedot tarkastetaan ennen tehtävään valintaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot