(Poistunut julkaisusta)

Kuntoutusasiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin määräaikaista kuntoutusasiantuntijaa

Tehtävänkuvaus
Kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalvelut –osastolla huolehdimme työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisemisesta ja ammatillisesta kuntoutuksesta. Kuntoutusasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat kuntoutushakemusten ratkaiseminen yhdessä asiantuntijalääkärien kanssa sekä kuntoutusohjelmien suunnittelu, ohjaus ja seuranta sekä näihin liittyvä asiakaspalvelu. Kohtaat asiakkaan hänen valitsemassaan palvelukanavassa ja hyödynnät digitaalisia palveluja. Työhösi kuuluu myös yhteistyö asiakasyritystemme kanssa sekä yhteistoiminta kuntoutuskumppaneidemme kanssa.

Odotamme
Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot, itsenäinen ja yrittäjämäinen työote, hyvät valmiudet yritys- ja sidosryhmäyhteistyöhön ja innostut asiakaspalvelusta. Sinulla on kiinnostusta, rohkeutta ja halua esiintyä ja kouluttaa. Sinulla on myös paineensietokykyä ja säilytät hyvän työvireen haasteidenkin edessä. Arvostamme myönteistä asennettasi, halua kehittää itseäsi ja työtäsi sekä ripeyttäsi ja kykyäsi tehdä tulosta.
 
Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, osaamista ammatillisen kuntoutuksen kentältä, kykyä priorisoida ja saada aikaan tiivistahtisessa asiakaspalvelutyössä. Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme
Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää esimiestyötä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työyhteisömme koostuu työstään innostuneista asiantuntijoista, joiden kesken vallitsee sparraava tekemisen meininki. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Meillä tehdään työtä ilolla ja intohimolla!

Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään sunnuntaina 16.6.2019 kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti.

Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Kuntoutuspalvelupäällikkö Anne Korhonen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä, puh. 0400 341 399.

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.8.2020. Työskentelyn aloittamisajankohta määräytyy sopimuksen mukaan.