(Poistunut julkaisusta)

KUNTOUTUSASIANTUNTIJA
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme kuntoutusosastollemme määräaikaista

KUNTOUTUSASIANTUNTIJAA

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen työn ja merkityksellisen roolin, jossa voit aidosti vaikuttaa kuntoutujan työkykyyn ja työhön paluuseen sekä työelämän parantamiseen. Kuntoutusosastomme edustaa laaja-alaista ammatillisen kuntoutuksen osaamista; meitä on jo yli parikymmentä alan huippuosaajaa. Työnantajana tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä ja innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä. Määräaikaisuuden kesto on kaksi vuotta.

Kuntoutusasiantuntijana vastaat sinulle nimettyjen asiakkuuksien kuntoutusasioista. Tehtäviisi kuuluvat työnantajan neuvonta ja yhteistyön kehittäminen, kuntoutushakemusten ratkaiseminen ja päätösten antaminen yhteistyössä asiantuntijalääkäreiden kanssa. Arvioit ammatillisten kuntoutussuunnitelmien tarkoituksenmukaisuutta, hoidat kuntoutusprosessia ja annat asiantuntijatukea ja neuvoja kuntoutujille kuntoutusprosessin eri vaiheissa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkuustiimin, työterveyshuollon, palvelutuottajien ja koulutusjärjestelmätahojen kanssa.

Odotamme sinulta

  • työelämätuntemusta ja mielellään aikaisempaa perehtymistä sosiaalivakuutusjärjestelmään ja ammatilliseen kuntoutukseen
  • konsultoivaa ja proaktiivista työotetta sekä päätöksentekokykyä
  • innokasta asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • englanninkielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntoutuspalvelupäällikkö Mari Kyyhkynen (p. 040 747 1273) 15.10. 9-10. ja 22.10. 14.30-15.30. Tiedusteluihin vastaa myös Psycon Oy:n konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101 238) ke 17.10. klo 11-12.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Toivomme hakemustasi viimeistään 23.10, osoitteessa www.psycon.com/tyopaikat. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.