(Poistunut julkaisusta)

KUNTOUTUSASIANTUNTIJA
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme kuntoutusosastollemme määräaikaista

KUNTOUTUSASIANTUNTIJAA

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen työn ja merkityksellisen roolin, jossa voit aidosti vaikuttaa kuntoutujan työkykyyn ja työhön paluuseen. Työnantajana tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä ja innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä. Määräaikaisuus jatkuu 31.8.2019 saakka.

Kuntoutusasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat kuntoutushakemusten ratkaiseminen ja päätösten antaminen yhteistyössä asiantuntijalääkäreiden kanssa. Arvioit ammatillisten kuntoutussuunnitelmien tarkoituksenmukaisuutta, hoidat kuntoutusprosessia ja annat asiantuntijatukea kuntoutujille kuntoutusprosessin eri vaiheissa. Teet tiivistä yhteistyötä työnantajien ja työterveyshuollon, sekä palvelutuottajien ja koulutusjärjestelmätahojen kanssa.

Odotamme sinulta

  • työelämätuntemusta ja mielellään aikaisempaa perehtymistä sosiaalivakuutusjärjestelmään ja ammatilliseen kuntoutukseen
  • innokasta asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • aloite- ja päätöksentekokykyä
  • ripeää ja jämäkkää työotetta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • englanninkielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntoutuspalvelupäällikkö Mari Kyyhkynen (p. 040 747 1273) ti 12.6. klo 15-16 ja pe 15.6. klo 14-16. Tiedusteluihin vastaa myös Psycon Oy:n konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101 238) ke 13.6. klo 10-11.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.psycon.com/jobs, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 21.6. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.