(Poistunut julkaisusta)

Kuntouttavan arviointiyksikön päällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Tehtävän kuvaus


Uudistamme Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluissa asiakkaiden saamia palveluja.
Kaupunkitasoisesti toimivan Kuntouttavan arviointiyksikön toiminta käynnistyy 1.9.2019.

Toiminnan keskiössä on asiakas ja asiakkaan tarve. Ennen kuntouttavaa arviointijaksoa asiakas on yhdessä läheisten, lääkärin, hoitajan tai asiakasohjaajan kanssa huomioinut toimintakyvyn heikkenemisen ja kotona pärjäämisen haasteen tai asiakas on kotiutumassa sairaalasta eikä aiempaa kotihoidon palvelua ole. Tavoitteena jaksolla on löytää asiakkaan omia voimavaroja arkeen sekä selvittää, mitkä kotona asumista tukevat palvelut voisivat tukea asiakasta.

Kuntouttavan arviointiyksikön kahdessa tiimissä työskentelee yhteensä noin 70 sairaanhoitajaa ja lähihoitajaa sekä 2 palveluvastaavaa. Yksikön tiimien rinnalla työskentelee fysio- ja toimintaterapeutteja, asiakasohjaajia ja muita sosiaali- ja terveystoimialan ammattilaisia.

Haemme kuntouttavaan arviointiyksikköön PÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yksikön toiminnasta, rakenteista ja kehittämisestä. Työ sisältää strategisen johtamisen lisäksi henkilöstöjohtamista, yksikön talouden johtamista ja työskentelyä verkostoissa. Yksikön päällikkö analysoi yksikön toimintaa ja tuotettuja palveluja asiakaskokemuksen, vaikuttavuuden, tuottavuuden ja henkilöstökokemuksen näkökulmista.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta ja sen johtamisesta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Yksikkö ja toiminta ovat uusia, joten arvostamme erityisesti kykyäsi johtaa muutosta ja kehittää toimintaa yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 19.6. klo 12-16. Kärkihakijat ohjataan henkilöarviointiin.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


4552,46 e/kk