(Poistunut julkaisusta)

Kuntotutkimusharjoittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva kuntotutkimuksista kiinnostunut rakennusalan opiskelija!


Haemme kesäksi kuntotutkimusharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kuntotutkimustehtäväviin Rakennetekniikan yksikköön Espooseen.


Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä rakenne- ja sisäilmateknisissä kuntotutkimuksissa ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa.        


Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on utelias ja innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita. Odotamme sinulta perusosaamista rakennusfysiikasta, ymmärrystä rakenteista, erinomaista kirjallista suomenkielen taitoa ja MS Officen hallintaa.  


Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.


Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jarkko Heinonen, puh. 040 660 4051.