(Poistunut julkaisusta)

Kuntotutkija
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Vahanen Jyväskylä Oy on rakennesuunnitteluun, kuntotutkimuksiin ja sisäilmaongelmien ratkaisemiseen keskittyvä asiantuntijayritys, joka on osa Vahanen-konsernia. Vahasen rakennesuunnittelun kattava palvelutarjonta ja tiivis sisäinen yhteistyö konsernin eri asiantuntija-alojen välillä takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.

Haemme sisäilma- ja kuntotutkimustiimiimme kuntotutkijaa. Olet joko kokenut ammattilainen tai haluat kehittyä asiantuntijana nuorekkaan tiimimme jäsenenä. Tehtävän edellytyksenä on vähintään AMK-tutkinto rakennustekniikasta. Huomioimme myös vastavalmistuneet.

Työntekijänä olet asiakaskeskeinen ja palveluhenkinen. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja otat mielellään vastuuta projekteistamme. Rakenne- ja korjausrakennussuunnittelun sekä Autocad-ohjelmiston osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana ja asiakasprojektien hoidossa, kokeneiden kollegojen tuen ja kannustavan työilmapiirin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee lähellä keskustaa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään 17.2.2020.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Tarmo Viljamaa, puh. 041 529 5973 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com.