(Poistunut julkaisusta)

Kuntotutkija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Oletko talotekniikkaan perehtynyt ammattilainen? Haluatko liikkuvan kenttätyö mielenkiintosilla työtehtävillä höystettynä? Meillä on sinulle töitä!

Etsimme asiakkaallemme viemäriputkien KUNTOTUTKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle.

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija - perheyritys, jonka intohimona on tuottaa helppoja, puhtaita ratkaisuita taloihin, tapahtumiin ja työmaille. Tämä ympäristöhuoltoalan moniosaaja on perustettu vuonna 1964 ja näin ollen se on pääkaupunkiseudun yksi isoimmista ja vanhimmista toimijoista jätehuoltoalalla. Yritys suorittaa yli 10 000 työtilausta vuodessa.

Työssäsi pääpainona on käytännön kenttätyö, mutta pääset samalla myös haastamaan itseäsi aivopähkinöiden muodossa. Päätehtävänäsi on putkistoiden sisäpuolinen kuvaaminen viemärikameralla. Tutkimuksen tekeminen sisältää toisaalta kaikkea muutakin: aistinvaraista havainnointia, valokuvia, viemäripiirustuksen laatimista tietokonesovelluksilla, savukoneen käyttämistä vuotojen havaitsemiseksi tai jopa putkien seinämien röntgenmittausta.

Kenttätyö tuo omat haasteensa työhön, sillä jatkuvasti mielessä pitää olla se mistä viemäripisteeltä kuvaaminen on mahdollista, pitävätkö rakennuspiirustukset paikkansa ja lopulta vielä se, miten tehty työ raportoidaan selkeään muotoon? Asiakkaat vaihtelevat pienistä kotitalouksista ja taloyhtiöistä aina kansainvälisesti menestyneisiin konsulttitoimistoihin. Asiakkaiden tarpeet ovat silti samankaltaisia: Työssä selvitetään, missä kunnossa rakennuksen viemäriputkistot ovat ja milloin putkisto tulisi saneerata.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja kykyä huolehtia, että työssä kerätyt tiedot ja laaditut lausunnot ovat tarkkoja ja huolellisesti laadittuja. Pystyt suoriutumaan työstä itsenäisesti sekä ohjaamaan omaa työskentelyäsi. Työssä ollaan yhteydessä asiakkaisiin päivittäin, joten asiakaspalveluasenne työtä tehdessä on tärkeä osa kuntotutkijan työtä.

Edellytämme sinulta B- ajokorttia, ATK-taitoja, tieturva- sekä työturvallisuuskorttia, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta työasennetta sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelun vuoksi.

Tarjoamme sinulle yhden markkinoiden parhaista putkitutkimusohjelmistoista käyttöön, tiimin tuen tehtävässä ja hyvän perehdytyksen. Toivomme, että voisit aloittaa jo 8.4. muttta muussa tapauksessa aloitus kuitenkin sopimuksen mukaan. Työllistyt ensin Personalhusetin kautta määräaikaisella työsopimuksella ja osoittaessasi kykysi, on sinulla mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Olethan nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi