(Poistunut julkaisusta)

Kuntotarkastaja (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme nyt kuntotarkastajaa pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on pitkään alalla toiminut monipuolinen suunnittelutoimisto ja työsuhde on vakituinen.

Työtehtäviin sisältyy ensisijaisesti rakennusten kuntotarkastukset, mutta arvostamme myös sisäilmatutkimusten sekä rakennusteknisten kuntotutkimusten osaamista.

Odotamme sinulta rakennusalan tutkintoa (RI/RKM/DI) sekä monipuolista työkokemusta rakennusalalta. Yritys antaa kattavan koulutuksen tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä ei edellytetä. Työkohteet vaihtelevat, joten hakijoilta edellytetään ajokorttia. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Tässä on loistava mahdollisuus haasteelliseen työhön kasvavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Yritys tarjoaa monipuolisen työnkuvan, positiivisen työyhteisön sekä erittäin kilpailukykyisen palkan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.4.2018 mennessä sähköpostitse Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "kuntotarkastaja". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willberg, p.050 411 0370 tai myyntipäällikkö Esa Riikonen p.050 411 0372.