(Poistunut julkaisusta)

Kuntosalivastaava, Tampere ja muu Pohjoisen alue 40h/vko
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018Työn kuvaus:
 
Fitness on your terms! Tämä on filosofia, jonka mukaan toimimme joka päivä. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden terveellisiin elämäntapoihin tarjoamalla ympärivuorokautista treenaamista parhaaseen hintaan. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ydin. Kuntosalivastaavana toimit yrityksen keulakuvana sekä uusille että nykyisille jäsenillemme. Työyhteisölle on tärkeää toistemme tukeminen ja tiimihengessä toimiminen! Koulutamme henkilökuntaa aktiivisesti hyödyllisissä ja mielenkiintoisissa koulutuksissa, millä varmistamme palvelun laadukkuuden. Luotamme työntekijöihimme, annamme vastuuta ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Henkilökuntaamme yhdistää positiivinen asenne ja yrittäjähenkisyys. Katso tästä, löytyisikö meiltä Sinulle sopiva työpaikka!
 
Siirry yrityksen kotisivuille: https://fi.fitness24seven.com/
 
Oletko treenaamisesta ja terveydestä kiinnostunut, oma-aloitteinen ja positiivinen henkilö? Haluatko itsenäisen ja dynaamisen työn energisessä työympäristössä? - Loistavaa! Haemme asiakkaamme Fitness24Sevenin toimeksiannosta energistä ja asiakaspalveluhenkistä kuntosalivastaavaa liikkuvaan työnkuvaan. Työskentelet pääsääntöisesti Tampereen kuntosalilla, ja osan viikosta myös muilla Pohjoisen alueen kuntosaleilla. Työaika on 40 h/vko ja työvuoroja on ma-pe klo 11.15-20.15 ja satunnaisesti myös lauantaisin. Työsuhde on vakituinen, ja työsopimus tehdään valitun henkilön ja Fitness24Sevenin välille. Työt alkavat mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä.
 
Olet etsimämme henkilö, jos pidät reipastahtisesta ja monipuolisesta työstä. Haluat olla aktiivisesti ihmisten kanssa tekemisissä, ja toimit ystävällisesti ja tehokkaasti erilaisissa haastavissakin asiakastilanteissa. Huomioit ja kannustat mielelläsi asiakkaita, ja haluat luoda kuntosalilla ilmapiiriä, jossa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi. Pidät asioista huolta itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti, olet neuvokas ja pystyt hoitamaan useita erilaisia tehtäviä hymy huulilla. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja perusteelliset ohjeet ja toimit luontevasti niiden mukaan.
 
Kuntosalivastaavana vastaat työvuorosi aikana muun muassa:
-asiakaspalvelusta ja asiakkaiden viihtyvyydestä
-asiakassuhteiden luomisesta
-mukavan treenitunnelman luomisesta
-jäsenmyynnistä
-saapuvien tuotteiden vastaanotosta ja tarvittaessa uusien tuotteiden tilaamisesta
-kassatyöskentelystä sekä tilityksestä päivän lopuksi.
 
Sinulla on mahdollisuus työskennellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavan kuntosaliketjun palveluksessa monipuolisessa ja vaihtelevassa toimenkuvassa. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä itsellesi rakkaan harrastuksen parissa. Lisätietoja Adeccon HR-konsultilta Oona Sundvikilta puh. +358 40 6341797 seuraavina aikoina: torstaina 18.10. klo.14-15 tai maanantaina 22.10. klo. 14-15. Hakuaika päättyy 25.10.2018, mutta hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Jatkoon kutsuttaville lähetetään sähköpostiin kutsu videohaastatteluun.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuntosalivastaava, Pohjoinen 40h/vko


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO