Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Rovaniemelle!
Fitness24Seven Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Oletko treenaamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut? Etsitkö osa-aikaista työtä asiakaspalvelun parissa, joka on samalla vastuullinen ja missä pääset kasvamaan sekä kehittymään? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Haemme kasvavaan joukkoomme timanttista asiakaspalvelijaa Sampokeskuksen kuntosalille. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ja työsuhde solmitaan Fitness24Sevenin kanssa. Työsuhde on solmitaan ainakin helmikuun 2020 puoleen väliin saakka, mutta työsuhde saattaa hyvin jatkua vielä pidempään!

Työaika on 20h/ vko, ma-to klo 14.15-19.15. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle luonnollisesti kattavan perehdytyksen tehtävään, modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Tehtäväkenttäsi

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille ylpeyden asia. Meille jokainen treenaaja voi tulla sellaisenaan kuin on, ja tässä sinulla on tärkeä rooli; olet salin tunnelmanluoja ja vastaat jäseniemme viihtyvyydestä sekä kannustat heitä iloisella asenteellasi.

Kuntosalivastaavana pääset auttamaan monipuolisesti jäseniämme erilaisissa treeniä tukevissa tilanteissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti uusien ja nykyisten jäsenien asiakassuhteista ja varmistat, että jäsenasiat ovat ajan tasalla. Osaamistasi ja kehittymistä ylläpitävät erilaiset työn puolesta järjestettävät koulutukset.

Salisi on valtakuntasi. Vastuullasi ovat yleiset asiat, kuten tuotteiden tilaus ja kuorman purku. Varmistat, että sali on viihtyisä ja siitä, että tavarat ovat siististi oikeilla paikoillaan.

Sinulleko?

Olet se jolle asiakaspalvelu ja muiden kannustaminen sekä auttaminen on luontaista. Toivomme löytävämme aurinkoisen, monet langat käsissä pitävän ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tuemme sinua ja tavoitteenamme on kasvattaa sinusta huipputekijä!

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Baronan Meiju vastaa rekrytoinnista ja kysythän rohkeasti Meijulta mikäli jokin jäi mietityttämään! Meijuun voit olla yhteydessä arkisin klo 9-11 välisenä aikana. Meijun tavoitat numerosta 050 505 6687.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267615
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0505056687
  • Sijainti: Rovaniemi