(Poistunut julkaisusta)

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
 
Ensimmäinen Suomen Fitness24Seven-kuntokeskus avattiin vuonna 2012. Siitä lähtien toimintamme kasvu on ollut vahvaa ja tälläkin hetkellä Fitness24Seven on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju! Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Työyhteisölle on tärkeää toistemme tukeminen ja tiimihengessä toimiminen! Koulutamme henkilökuntaa aktiivisesti hyödyllisissä ja mielenkiintoisissa koulutuksissa, millä varmistamme palvelun laadukkuuden. Luotamme työntekijöihimme, annamme vastuuta ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Henkilökuntaamme yhdistää positiivinen asenne ja yrittäjähenkisyys. Katso tästä, löytyisikö meiltä Sinulle sopiva työpaikka! Siirry yrityksen kotisivuille: https://fi.fitness24seven.com/
 
Oletko kuntoilusta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja positiivinen henkilö? Haluatko itsenäisen ja dynaamisen työn energisessä työympäristössä? Haemme asiakkaamme Fitness24Sevenin toimeksiannosta energistä ja asiakaspalveluhenkistä kuntosalivastaavaa Lassilan kuntosalille Helsinkiin. Työ on osa-aikainen 20 h/vko ja työajat sijoittuvat ma-to klo.14-19 välille. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan valitun henkilön ja Fitness24Sevenin välille. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Työ sopii sinulle, jos pidät reipastahtisesta ja monipuolisesta työstä. Lisäksi haluat olla ihmisten kanssa tekemisissä ja toimit ystävällisesti ja tehokkaasti erilaisissa haastavissakin asiakastilanteissa. Pidät asioista huolta itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti, olet neuvokas ja pystyt hoitamaan useita erilaisia tehtäviä vilkkaassakin tahdissa, hymy huulilla. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja perusteelliset ohjeet ja toimit luontevasti niiden mukaan.
 
Kuntosalivastaavana vastaat työvuorosi aikana salin avaamisesta, asiakaspalvelusta, salin yleisilmeestä ja siisteydestä, jäsenmyynnistä ja kassatyöskentelystä sekä tilityksestä päivän lopuksi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu saapuvien tuotteiden vastaanotto ja tarvittaessa uusien tuotteiden tilaaminen.
 
Sinulla on mahdollisuus työskennellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavan kuntosaliketjun palveluksessa, monipuolisessa ja vaihtelevassa toimenkuvassa. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä ehkä itsellesi rakkaan harrastuksen parissa. Lisätietoja Adeccon HR-konsultilta Oona Sundvik puh. +358406341797 seuraavina aikoina: pe 9.3 klo 13-14 ja  15.3 klo 10.30-11. Hakuaika päättyy 18.03.2018, mutta hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Seuraava vaihe rekrytointiprosessissa on videohaastattelu ja jatkoon pääsevät hakijat saavat linkin videohaastatteluun sähköpostitse.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuntosalivastaava


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Eronen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO