(Poistunut julkaisusta)

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Ensimmäinen Suomen Fitness24Seven-kuntokeskus avattiin vuonna 2012. Siitä lähtien toimintamme kasvu on ollut vahvaa ja tälläkin hetkellä Fitness24Seven on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju! Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Työyhteisölle on tärkeää toistemme tukeminen ja tiimihengessä toimiminen! Koulutamme henkilökuntaa aktiivisesti hyödyllisissä ja mielenkiintoisissa koulutuksissa, millä varmistamme palvelun laadukkuuden. Luotamme työntekijöihimme, annamme vastuuta ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Henkilökuntaamme yhdistää positiivinen asenne ja yrittäjähenkisyys. Katso tästä, löytyisikö meiltä Sinulle sopiva työpaikka! Siirry yrityksen kotisivuille: https://fi.fitness24seven.com/

Työn kuvaus:
   
Oletko kuntoilusta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja positiivinen henkilö? Haluatko itsenäisen ja dynaamisen työn energisessä työympäristössä? Haemme asiakkaamme Fitness24Sevenin toimeksiannosta energistä ja asiakaspalveluhenkistä kuntosalivastaavaa Itäkeskuksen kuntosalille Helsinkiin. Työ on kokoaikainen 40 h/vko ja alkaa maaliskuun puolessa välin. Töitä on arkipäivisin klo 11-19. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan valitun henkilön ja Fitness24Sevenin välille.

Toivomme sinulta:
 
Työ sopii sinulle, jos pidät reipastahtisesta ja monipuolisesta työstä. Lisäksi haluat olla ihmisten kanssa tekemisissä ja toimit ystävällisesti ja tehokkaasti erilaisissa haastavissakin asiakastilanteissa. Pidät asioista huolta itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti, olet neuvokas ja pystyt hoitamaan useita erilaisia tehtäviä vilkkaassakin tahdissa, hymy huulilla. Palvelet asiakkaita sekä suomeksi että englanniksi. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja perusteelliset ohjeet ja toimit luontevasti niiden mukaan.

Tehtäviisi kuuluu:
   
Kuntosalivastaavana vastaat työvuorosi aikana salin avaamisesta, asiakaspalvelusta, salin yleisilmeestä ja siisteydestä, jäsenmyynnistä ja kassatyöskentelystä sekä tilityksestä päivän lopuksi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu saapuvien tuotteiden vastaanotto ja tarvittaessa uusien tuotteiden tilaaminen. Itäkeskuksen kuntosali sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingissä.

Tarjoamme sinulle:
   
Sinulla on mahdollisuus työskennellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavan kuntosaliketjun palveluksessa, monipuolisessa ja vaihtelevassa toimenkuvassa. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä ehkä itsellesi rakkaan harrastuksen parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Sanna Eronen puh. 040 705 8522 seuraavana aikana: ti 6.2 klo 13-14 ja pe 9.2 klo14-15. Hakuaika päättyy 18.2.2018, mutta hakemuksia käsitellään hakuaikana. Seuraava vaihe rekrytointiprosessissa on videohaastattelu ja jatkoon pääsevät hakijat saavat linkin videohaastatteluun sähköpostitse.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sanna Eronen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuntosalivastaava


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Eronen


Toimipaikka:  HELSINKI & ESPOO