(Poistunut julkaisusta)

Kuntoneuvoja (Lahti), Forever Lahti Oy
Forever Lahti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Forever on yksi Suomen suurimmista kuntoklubiketjuista. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoisia ja monipuolisia hyvinvointipalveluita 10 eri toimipisteessä, joista pääosa toimii pääkaupunkiseudulla. Forever, Lahden monipuolisin ja laadukkain kuntoklubi sijaitsee Lahden urheilukeskuksessa. Tarjoamme asiakkaillemme noin 1800m2 suuruisissa tiloissa monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan. Katso lisää palveluistamme ja toiminnastamme, www.foreverclub.fi

Haemme suorarekrytointina Lahden Forever-kuntoklubille innokasta kuntoneuvojaa hyvinvointipalvelujen myyntiin.

Kuntoneuvojana vastaat Lahden toimipisteen uusien asiakkuuksien hankinnasta ja varmistat jokaisen asiakkaan onnistuneen liikunnan aloituksen klubillamme. Tehtävänäsi on yhdessä asiakkaan kanssa löytää parhaimmat hyvinvointipalvelut juuri hänelle, luoda onnistuneita asiakassuhteita ja sitä kautta tyytyväisiä hyvinvoivia asiakkaita. Ymmärrät, että onnistuminen on harvemmin onnekas sattuma, vaan se on ammattilaisten avulla tehty oikeiden valintojen kokonaisuus.

Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta. Aiempi myyntikokemus ja liikunta-alan tuntemus katsotaan eduksi. Forever Lahti tarjoaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja kannustavan palkkausjärjestelmän. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista.

Kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ, joka sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi ja haluat liittyä asiantuntevaan joukkoon lisäämään suomalaisten hyvinvointia ja parempaa huomista, jätäthän pikimmiten hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Forever Lahden kuntoklubin johtaja Henri Hänninen, henri.hanninen@foreverclub.fi