(Poistunut julkaisusta)

Kuntokeskusvastaava, Ekstraaja 0-40h/vko, Jyväskylä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019Työn kuvaus:
  Fitness on your terms! Tämä on filosofia, jonka mukaan toimimme joka päivä. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden terveellisiin elämäntapoihin tarjoamalla ympärivuorokautista treenaamista parhaaseen hintaan. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ydin. Kuntosalivastaavana toimit yrityksen keulakuvana sekä uusille että nykyisille jäsenillemme. Työyhteisölle on tärkeää toistemme tukeminen ja tiimihengessä toimiminen! Koulutamme henkilökuntaa aktiivisesti hyödyllisissä ja mielenkiintoisissa koulutuksissa, millä varmistamme palvelun laadukkuuden. Luotamme työntekijöihimme, annamme vastuuta ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Henkilökuntaamme yhdistää positiivinen asenne ja yrittäjähenkisyys. Katso tästä, löytyisikö meiltä Sinulle sopiva työpaikka!

 
Siirry yrityksen kotisivuille: https://fi.fitness24seven.com/
 
Oletko treenaamisesta ja terveydestä kiinnostunut, oma-aloitteinen ja positiivinen henkilö? Haluatko itsenäisen ja dynaamisen työn energisessä työympäristössä? - Loistavaa! Haemme asiakkaamme Fitness24Sevenin toimeksiannosta energistä ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta ekstraajaa Jyväskylän Kauppakulman kuntokeskukseen. Tarpeen mukaan vuoroja saattaa olla myös Palokassa. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava 0-40 h/vko ja työajat sijoittuvat ma-to klo 13-20, pe klo 13-18 ja la 10-16 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja työsopimus tehdään valitun henkilön ja Fitness24Sevenin välille.
 
Olet etsimämme henkilö, jos pidät reipastahtisesta ja monipuolisesta työstä. Haluat olla aktiivisesti ihmisten kanssa tekemisissä, ja toimit ystävällisen jämäkästi erilaisissa haastavissakin asiakastilanteissa. Huomioit ja kannustat mielelläsi asiakkaita, ja haluat luoda kuntosalilla ilmapiiriä, jossa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi. Pidät asioista huolta itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti, olet neuvokas ja pystyt hoitamaan useita erilaisia tehtäviä hymy huulilla. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja perusteelliset ohjeet ja toimit luontevasti niiden mukaan.
 
Kuntosalivastaavana vastaat työvuorosi aikana muun muassa:
-asiakaspalvelusta ja asiakkaiden viihtyvyydestä
-asiakassuhteiden luomisesta
-mukavan treenitunnelman luomisesta
-jäsenmyynnistä
-saapuvien tuotteiden vastaanotosta ja tarvittaessa uusien tuotteiden tilaamisesta
-kassatyöskentelystä sekä tilityksestä päivän lopuksi.
 
Sinulla on mahdollisuus työskennellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavan kuntosaliketjun palveluksessa monipuolisessa ja vaihtelevassa toimenkuvassa. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä itsellesi rakkaan harrastuksen parissa. Lisätietoja antaa Adeccon HR-konsultti Nina Olin torstaina 7.2. klo 14-15 numerosta +358 40 190 5592. Hakuaika päättyy 17.2.2019, mutta hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Jatkoon valituille hakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuntokeskusvastaava 0-40h/vko, Jyväskylä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Olin


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO