(Poistunut julkaisusta)

Kuntayhtymän johtaja
JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAA 

JIK ky:ssä julistetaan haettavaksi kuntayhtymän johtajan virka. Kuntayhtymän johtaja vastaa JIK ky:n johtamisesta, taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä. Johtaja toimii myös kuntayhtymän johtokunnan kokouksissa esittelijänä. Viran alkusijoituspaikkana on hallinnon toimipiste Ilmajoella.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto. Edellytämme johtamiskokemusta ja arvostamme talousasioiden hallintaa, terveydenhuolto- ja sosiaalialan tuntemusta, muutosjohtamiskykyä sekä kokonaisnäkemystä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palvelutuotannon ohjaamisesta ja kehittämisestä.

JIK ky:n johtajan tehtävä on mielenkiintoinen, monipuolinen ja haastava. Palkka on kilpailukykyinen. Kuntayhtymän henkilöstö on ammattitaitoista ja motivoitunutta.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Virkasuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Virassa noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. JIK ky on savuton työpaikka.

Hakeminen ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Sähköiset hakemukset jätetään Laura-rekrytointijärjestelmän kautta, johon linkki löytyy JIK ky:n verkkosivuilta osoitteesta https://www.jikky.fi/meille_toihin/avoimet_tyopaikat. Hakemukset, joihin liitetään CV voi toimittaa myös osoitteeseen JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Kirjaamo, Linjatie 55 A, 61300 KURIKKA tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@jikky.fi.  Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään tunnus Hakemus/johtaja. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja tarvittaessa: JIK ky:n johtokunnan puheenjohtaja Juhani Mäki, puh. 0400 261 753, juhani.maki@kurikka.fi.

Hakuaika päättyy: 28.8.2020