(Poistunut julkaisusta)

Kuntatekniikkainsinööri
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Kuntatekniikkainsinööri osallistuu kuntateknisten hankkeiden rakennuttamiseen ja valvontaan mm. varmistaen, että kohde rakennetaan urakkasopimuksen ja sovitun aikataulun mukaisesti. Tehtäväkenttään sisältyy tulosalueen asiantuntijatehtäviä hakijan osaamisen mukaisesti ja tehtävässä kehittymisen myötä.

Vakituisen toimen pätevyysvaatimuksena on kuntateknisen alan ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto sekä riittävä kokemus kadun- ja vesihuollon rakennuttamisesta. Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja infrarakentamisen tehtäväkentästä sekä hankintalainsäädännön asiantuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat välttämättömät. Arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä neuvottelutaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taidot katsotaan hakijan eduksi. Palkkaus on teknisten sopimuksen palkkaryhmän III mukainen. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.