(Poistunut julkaisusta)

Kuntatalouden osaaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme suurten muutosten edessä olevalla kuntasektorilla yhdessä BDO:n huippuammattilaisten kanssa? Haemme kuntatalouden neuvonantopalveluihimme


KUNTATALOUDEN OSAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työskentelemään erilaisissa kuntasektorin toimeksiannoissa. BDO:n monipuoliset palvelut auttavat kuntia lähivuosien talouden ennustamisessa ja tasapainottamisessa, sote- ja maakuntarakennemuutokseen valmistautumisessa, kuntien talouteen ja rahoitukseen liittyvien selvitysten ja suunnitelmien laatimisessa, kuntien ja kuntayhtymien tukipalveluiden kehittämisessä sekä kuntatalouteen liittyvissä koulutuksissa. Autamme kuntien taloustiimejä myös erilaisissa kuntakonsernilaskennan kysymyksissä ja tilinpäätösten laatimisessa.


Roolisi BDO:lla

Tehtävässäsi vastaat kuntien talouteen liittyvien laskelmien ja analyysien tuottamisesta sekä selvitysten ja mallinnusten laatimisesta asiakkaille. Osallistut kuntien ja kuntayhtymien sekä kuntakonserniin kuuluvien yhteisöjen laskentakysymysten selvittämiseen ja ratkaisemiseen sekä perehdyt kuntien konsernilaskentaan. Teet aktiivista yhteistyötä asiakasorganisaatioiden johdon ja talousyksiköiden kanssa. Osaamisesi karttuessa osallistut toimeksiantojen määrittelyyn ja suunnitteluun sekä läpivientiin oman tiimisi kanssa.


Sinulta toivomme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta kuntasektorin taloushallinnon tehtävistä, kuntakonsernien talouden ymmärrystä sekä ulkoisen ja sisäisen laskennan osaamista. Pidät itsesi haastamisesta monipuolisten laskentakysymysten parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi entisestään. Meille erinomainen asiakaskokemus on kunnia-asia, joten toivomme sinulta reipasta, positiivista sekä oma-aloitteista työskentelyotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle

BDO:lla pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme. Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Toimipaikkanasi on ensisijaisesti Helsinki tai Tampere, mutta sijoittuminen myös muihin BDO:n toimipisteisiin on mahdollista.


Miten haen?

Heräsikö kiinnostuksesi? Hae tehtävää 6.9. mennessä täyttämällä hakemus tämän linkin kautta. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Tehtävästä voi kysyä lisää neuvonantopalveluiden liiketoimintajohtaja Eeva-Maria Markulalta, puh. 050 305 2933, eeva-maria.markula@bdo.fi.