(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitovastaava
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Nesteen jalostamolle Naantaliin

Kunnossapitovastaavaa

vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut varmistamaan kunnossapitotöiden onnistumisen sekä palvelutoimittajien työn turvallisen toteuttamisen?

Tarjoamme mielenkiintoisen työn varastosäiliöhuolloissa ja putkistotöissä, joka koostuu töiden suunnitelmallisesta, turvallisesta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Laitteiden elinkaarenhallintaan liittyvät tehtävät yhdessä muun tiimin kanssa ovat myös vastuullasi.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (insinööri, teknikko, työteknikko). Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Olet oma-aloitteinen ja vastuullinen tiimipelaaja sekä halukas kehittymään yrityksessämme.
Käytät tietokonetta ja järjestelmiä tehokkaasti osana omaa työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana virkeää tiimiä, jossa saat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää toimintatapojamme.

Kaikki uudet nesteläiset saavat laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin. Neste kehittää aktiivisesti työntekijöiden ammattitaitoa ja osaamista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten ammattilaisten kanssa. Meillä on tarjolla mielenkiintoinen työympäristö, loistavat työtoverit ja monipuolisia työtehtäviä tuotantoympäristössä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asset Manager Sami Wasström 050 458 1198 sekä Group Leader Ilmari Aaltonen 050 458 6533.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 23.9.2018.

Huom! Rekrytointijärjestelmämme on 11-16.9.2018 välisen ajan järjestelmäpäivityksen vuoksi poissa käytöstä. Huomioithan että kyseisenä aikana ei voi jättää hakemusta. Järjestelmä toimii taas normaalisti 17.9.2018 alkaen. 

Saatamme olla sinuun yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä toisen vaiheen osalta. Hakuprosessi etenee videotehtävän, haastattelun ja henkilöarvioinnin kautta valintaan, jonka pyrimme tekemään 11.10.2018 mennessä.