(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitovastaava
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme Nesteen jalostamolle Naantaliin vakituiseen työsuhteeseen 

Kunnossapitovastaavaa 

Tehtäviisi kuuluvat palvelutoimittajien työn suunnittelu ja valvonta teollisissa puhdistuksissa sekä nosto- ja kuljetuskaluston ajojärjestely. 
Vastaat vastuualueesi töiden suunnitelmallisesta, turvallisesta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös operatiivinen palvelutoimittajayhteistyö valittujen kumppanien kanssa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri, teknikko, työteknikko). Sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Eduksi katsotaan kokemusta palvelutoimittajien valvonnasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tehtävässä menestyäksesi olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö-, kommunikointi- ja esiintymistaidot. Työskentelet hyvin perus tietoteknisten järjestelmien kanssa sekä pystyt tuottamaan kirjallista materiaalia. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän myötä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää toimintatapojamme. Arvostamme kiinnostusta kunnossapitotöitä kohtaan sekä intoa oppia uutta ja edetä uralla sekä kasvaa vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin. 

Tarjoamme kaikille uusille nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin. Yhtiönä kehitämme aktiivisesti henkilöstömme osaamista kaikilla organisaatiotasoilla yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä tuotantoympäristössä. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. 
Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Asset manager Sami Wasström 050 458 1198 sekä Ryhmäpäällikkö Jari Suoninen 0504586436 tiistaisin ja torstaisin klo 15 - 17. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. 
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 25.2.2018.