(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitovastaava (sähkö-automaatiokunnossapidon työnjohto)
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme joukkoomme Metsä Fibren Kemin tehtaalle

Kunnossapitovastaavaa (sähkö-automaatiokunnossapidon työnjohto)

Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme kunnossapidon osaajaa esimiestehtäviin. Olet etsimämme henkilö, jos työkokemuksesi on prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja kunnossapito on lähellä sydäntäsi. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus sekä työkokemus alalta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja vahva työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Eduksi luetaan SAP-osaaminen ja sellutehtaan prosessituntemus.

Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. Olet henkilönä oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja joustava.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä yksikönpäällikkö Marko Aaltoon p. 050 369 8483 tai marko.aalto@caverion.com.

Kinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään 16.2.2020 mennessä.