(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitovastaava / Sähkö-automaatiokunnossapidon esimies
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020
Haemme joukkoomme Äänekoskelle Metsä Fibren Biotuotetehtaalle

Kunnossapitovastaavaa (sähkö-automaatiokunnossapidon esimies)

Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme  sähkö-automaatiokunnossapidon osaajaa esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Olet etsimämme henkilö, jos työkokemuksesi on prosessiteollisuuden kunnossapidosta ja kunnossapito on lähellä sydäntäsi. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri) sekä työkokemus alalta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja vahva työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Eduksi luetaan SAP-osaaminen ja sellutehtaan prosessituntemus.

Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. Olet henkilönä oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja joustava.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä automaation kehitysvastaava Jukka Saurialaan p. 040 357 0943, jukka.sauriala@caverion.com tai tulosyksikön päällikkö Pentti Sipiläiseen p. 050 433 6929, pentti.sipilainen@caverion.com

Kinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään 30.6.2020 mennessä.