Kunnossapitovastaava / mekaanisen kunnossapidon esimies
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020
Haemme Äänekoskelle Metsä Fibren Biotuotetehtaalle

Kunnossapitovastaavaa (mekaanisen kunnossapidon asiantuntija/esimies)

Haemme nyt joukkoomme kunnossapidon osaajaa asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Vastaat osastosi päivittäisen kunnossapidon johtamisesta ja kehittämisestä ja tuet aktiivisella toiminnallasi asiakkaan käyttäjäkunnossapidon kehitystä. Vastaat osaltasi työnsuunnittelusta yhdessä osaston muiden toimihenkilöiden kanssa. Ymmärrät ennakoivan kunnossapidon merkityksen sellutehtaan tuotantotehokkuuden kannalta, ja varmistat ennakkohuollon täsmällisen toteutumisen sekä olet kiinnostunut kunnonvalvonnan kehittämisestä. Huolehdit osaltasi laitteiden elinkaaren hallinnasta.

Olet koulutukseltasi insinööri ja sinulla on useamman vuoden kokemus prosessiteollisuuden kunnossapidosta. Tunnet tyypillisimmät prosessiteollisuudessa käytettävät laitteet ja sinulla on kokemusta mekaanisen kunnossapidon työnjohtotehtävistä. Tehtävässä eduksi luemme sellu- tai paperiteollisuuden prosessituntemuksen sekä kokemuksen SAP-kunnossapitojärjestelmän käytöstä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä Metsä Fibren tuotanto-organisaation kanssa ja omalla työlläsi tuotat asiakkaalle lisäarvoa tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon kehittämisellä. Olet henkilönä oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja joustava, ja vahva työturvallisuusasenne on tinkimätön osa ammattitaitoasi. 

Tarjoamme mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät osaavassa kunnossapito-organisaatiossa sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä tulosyksikön päällikkö Pentti Sipiläiseen p. 050 433 6929, pentti.sipilainen@caverion.com tai käyttövarmuusvastaava Pasi Forsselliin p. 040 762 9603, pasi.forssell@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 31.1.2021. Huomaa kuitenkin, että sopivan henkilön löytyessä paikka voidaan täyttää jo aiemmin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot