(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitovastaava Kotkaan
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Hankkija on Suomen johtava rehuteollisuuden toimija. Valmistamme nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella. Kotimaan lisäksi viemme rehutuotteita yli 30 maahan.

Haemme nyt Kotkan tehtaalle

KUNNOSSAPITOVASTAAVAA

Vastaat kokonaisvaltaisesti tehtaan kunnossapidosta ja koordinoit kunnossapitoon liittyviä tehtäviä yhteistyökumppanimme kanssa. Vastaat varaosien hankinnasta ja osallistut sähkö- ja automaatioasennusten toteutukseen. Työskentelet tuloksekkaasti eri sidosryhmien kanssa (mm. kunnossapidon yhteistyökumppanit ja viranomaiset) sekä toimit työnjohdon sijaisena. 

Sinulta odotamme 

  • Sähkö- ja automaatioalan koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta
  • S2-pätevyyttä
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja ison talon henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen päivätyö ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 14.9 klo 13-14, keskiviikkona 19.9 klo 14-15 ja maanantaina 24.9 klo 14-15 työnjohtaja Jarmo Mäkelä p.010 402 7302 tai jarmo.makela@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää viimeistään 30.9.2018.