(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitovalvoja, kaupunkitekniikan keskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Kunnossapitovalvoja, kaupunkitekniikan keskus

Työavain 4-100-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.09.2019
Hakuaika päättyy 16.08.2019 kello 15:45
Espoon Kaupunkitekniikan keskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Infrapalvelut
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Kunnossapitovalvojan tehtäväalueeseen kuuluu yleisten alueiden valvonta mm. luvattomat ja vaurioituneet liikennemerkit, luvattomat nostotyöt, luvaton yleisten alueiden käyttö (maanläjitys, parakit, aitaamiset, mainokset, siirtolavat tms.) sekä katuvauriohavainnointi. Kunnossapitovalvoja avustaa Katumestareita sekä suorittaa valvontatehtäviä itsenäisesti. Tehtäväalueeseen sisältyy myös yhteistyö RAVAN, Pysäköinninvalvonnan sekä Katu- ja viherylläpidon kanssa infran rajapinnassa. Haastattelut vko 34, alustavan aikataulun mukaan ke 21.8. Rekrytoinnissa käytetään WOPI-työtapa-analyysia.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen koulutus, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään sähköisten valvonta/raportointijärjestelmien sujuvaa hallintaa sekä perehtyneisyyttä ja kokemusta tehtäväalueesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.

Arvostamme hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää asennetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2500,81€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h 45min / viikko


Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen. Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Lupapäällikkö Susanna Meriläinen
+358468773074
susanna.merilainen@espoo.fi
Arkisin 09.00 - 15.30

Lupainsinööri Pekka Ikonen
+358503539465
pekka.v.ikonen@espoo.fi
Arkisin 09.00 - 15.30